Ben je recentelijk jouw eigen online-business gestart? Good for you! Een nieuw avontuur staat voor je klaar, alhoewel ik mij kan bedenken dat dit soms best lastig en chaotisch kan zijn. Gelukkig zijn er genoeg tools out there die jou kunnen helpen met jouw business en de organisatie ervan. Één hiervan is Kajabi!

Kajabi

Kajabi is een programma dat gebruikt kan worden voor het verbeteren van jouw online business door middel van het overzichtelijk maken van al jouw zaken. Je hoeft geen diploma in IT te hebben aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van codering, je kunt het helemaal in je eentje doen zonder je eerst helemaal te moeten verdiepen in het programma en er zijn geen gebroken integraties. Kajabi zorgt ervoor dat alles wat jij nodig hebt voor het runnen van jouw business, zoals jouw website, eventuele producten, marketing en community, in één dashboard terug te vinden is.

Kajabi wordt al door een grote community van duizenden mensen gebruikt en dit blijkt door de vele webinars die worden gegeven door hen. Daarbij is er een ‘Kajabi University’ waar cursussen worden aangeboden zodat jij het beste kunt halen uit Kajabi en jouw business.

Opties

Kajabi zorgt ervoor dat alle systemen die je nodig hebt om jouw business te runnen, in een overzichtelijk dashboard terug te vinden zijn. Dit geldt dus voor bijvoorbeeld de inhoud en producten van je pagina, marketing en data, het creëren van een webpage voor de computer en mobiel en een mailsysteem die jouw mails naar een nieuw level brengen. Dit alles is mogelijk zonder dat je er uren aan hoeft te verspillen door duidelijke en simpele uitleg en handelingen, waardoor je dus ook geen IT-expert hoeft te zijn voor dit programma.

Wel is Kajabi geheel Engels en kun je er bijvoorbeeld niet betalen met iDeal. Wil je wel graag gebruik maken van een soortgelijke programma die Nederlands is? Check dan SYS platform.